Gabriel Filimon, directorul general al SAI Muntenia – firma care administreaza SIF Muntenia (SIF4), a fost inlocuit de la conducerea societatii cu Gabriela Grigore, fost director general adjunct al SIF Banat-Crisana (SIF1).

Mandatul de director general al lui Filimon a incetat prin acordul partilor, potrivit unui anunt oficial in care nu sunt specificate motivele schimbarii. Gabriel Filimon nu a putut fi contactat in dimineata zilei de miercuri.

Gabriela Grigore a ocupat anterior functia de director general – operatiuni adjunct in cadrul SIF Banat-Crisana, societatea care controleaza SAI Muntenia. Ea a preluat functia executiva dupa arestarea de anul trecut a fostului presedinte SIF1 Dragos Bilteanu. Gabriela Grigore are o experienta de peste 35 de ani in domeniul financiar si peste 20 de ani in cadrul SIF Banat-Crisana.

Actiunile SIF Muntenia cresteau in deschiderea zilei de joi cu 0,7%, in vreme ce SIF Banat-Crisana era in stagnare.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri