Radu Toia, fostul vicepresedinte al SIF Transilvania (SIF3), este noul director executiv al Asociatiei Administratorilor de Fonduri (AAF).

Radu Toia a activat in perioada 1997-2014 in cadrul CNVM/ASF unde a ocupat functiile de director al Departamentelor de Control, Autorizare, Reglementare si Supraveghere. Ulterior, pentru o periada de un an, a activat in cadrul SIF Transilvania ca vicepresedinte al directoratului.

Echipa de conducere a AAF este completata de Jan Pricop in calitate de director adjunct. Jan Pricop are o experienta de peste 17 ani in industria fondurilor de investitii, a asigurarilor si a pietei de capital, din care 10 ani a activat in cadrul SAI KD Investments Romania unde a ocupat pozitia de manager de fond si ulterior director deneral.

Radu Hanga este presedintele consiliului director al Asociatiei Administratorilor de Fonduri.

Membrii asociatiei au la sfarsitul lui octombrie active totale de aproape 30 mld. lei.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri