Omer Tetik, CEO-ul Banca Transilvania, cumpara actiuni dupa scaderile de la inceputul anului

Omer Tetik, CEO-ul Banca Transilvania (TLV), a cumparat joi actiuni ale bancii pe care o conduce in valoare de 56.000 lei (12.400 euro)

Actiunile TLV scazusera in primele patru sedinte bursiere din acest an cu 6%, in linie cu majoritatea titlurilor tranzactionate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Directorul general al Bancii Transilvania a platit un pret mediu de 2,247 lei/actiune.

Dintre actiunile lichide, Banca Transilvania a avut anul trecut cea mai buna evolutile de pe Bursa, inregistrand o crestere de 27,3%.

La jumatatea sedintei de vineri, o actiune TLV se tranzactiona pentru 2,28 lei, in scadere cu 0,2%. Avand in vedere aceasta cotatie, Banca Transilvania este evaluata la 6,91 miliarde lei.

Omer Tetik este CEO-ul Banca Transilvania din 2013, el avand mandat pana in decembrie 2016.

Citeste si:
Rezultate BT: profit mai mic cu 35%, creștere de peste un miliard...
Banca Transilvania raportează...

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri