Operatorul de servicii medicale Medlife a primit de la ASF aprobarea prospectului pentru vanzarea a 8,84 mil. actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Oferta publica initiala (IPO) incepe de astazi si se va desfasura pana joi, 15 decembrie.

Pretul maxim cerut pentru o actiune va fi de 35 de lei. Oferta va fi impartita in doua transe: micii investitori vor subscrie doar la pretul maxim, in vreme ce investitorii institutionali vor putea subscrie la orice pret pana la cel maxim. Oferta incepe de marti, 6 decembrie, insa doar investitorii institutionali vor putea subscrie de astazi, in vreme ce investitorii de retail vor putea lansa ordine de miercuri, 7 decembrie.

La vanzare se va afla IFC, diviza de investitii a Bancii Mondiale, si fondul de investitii V4C Eastern Europe Holding. Familia Marcu controleaza Medlife cu o detinere totala de 51% si isi va mentine aceasta participatie dupa IPO.

Sursa foto: Agerpres

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri