Razvan Szilagyi, CEO Raiffeisen Asset Management, spune ca fiecare investitor are nevoie de o “declaratie personala de investitii”, acel profil in care fiecare isi identifica obiectivele financiare, profilul de risc si orizonturile de timp confortabile. In emisiunea Profesionistii in Investitii, acesta a explicat cat de important este ca fiecare investitor sa tina cont de acest profil in deciziile investitionale.

“Pe langa incredere si profesionalism, investitorii au nevoie sa primeasca sprijin de la administratorul de fonduri si banca partenera, sa poata sa comunice, sa ii fie intelese nevoile si transpuse intr-o recomanare de investitii. In mediul financiar, noi spunem ca fiecare client are nevoie de o declaratie de investitie personala, de un profil de investitor in care sa stabileasca obiectivele financiare, profilul de risc, orizonturile de timp. Daca oamenii tin cont de acesta, pot trece mult mai usor prin crize si corectii”, a declarat Szilagyi.

De asemenea, este important ca managerul de fonduri sa inteleaga aceste nevoie si sa le ofere solutii usor de inteles si simple.

Urmareste emisiunea integral pentru a afla cum vede CEO-ul Raiffeisen Asset Management industria fondurilor de investitii si piata financiara.

Citeste si
Lobby politic pentru atragerea Volkswagen in Romania