Actionarii SIF Moldova (SIF2) au votat in favoarea reducerii numarului membrilor din Consiliul de Administratie, de la 7 la 5, membrii alesi in AGA de marti fiind regasindu-se si in vechiul board.

Astfel, din viitorul Consiliu de Administratie al SIF Moldova vor face parte actualul presedinte Costel Coecea, Horia Ciorcila – presedintele Banca Transilvania, Claudiu Doros – actualul director general adjunct SIF2, Radu Octavian, antreprenor si fondatorul RTC Holding, si Olimpiu Blajut – director general adjunct al casei de brokeraj Swiss Capital.

Actionarii SIF Moldova au mai aprobat si distributia unui dividend brut de 0,044 lei/actiune, care ar aduce un randament de 5,1% avand in vedere cea mai recenta cotatie a actiunilor SIF2.

Titlurile SIF Moldova scadeau cu 0,9% in timpul sedintei bursiere de marti, capitalizarea societatii ajungand astfel la 892,8 mil. lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri