Actionarii Romgaz (SNG) au aprobat distribuirea unui dividend suplimentar, valoarea totala a distributiilor brute urmand sa ajunga la 3,82 lei/actiune anul acesta.

In Adunarea Generala a Actionarilor de joi a fost aprobat dividendul brut de 2,4 lei/actiune, din profitul inregistrat in anul 2016, precum si un dividend suplimentar de 1,42 lei, rezultat din repartizarea unor rezerve si a rezultatului reportat.

Plata dividendelor cuvenite actionarilor se va face incepand cu data de 26 iulie 2017.

Randamentul dividendelor Romgaz ajunge la 11,7% avand in vedere pretul actiunilor Romgaz inregistrat la startul zilei de vineri. Titlurile producatorului de gaze cresteau in ultima sedinta a saptamanii cu 0,4%.

Cititi si Dividende 2017: Romania este liderul castigurilor in topul global

Retail jobs

Sursa foto: Shutterstock
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri