Referitor la rezultatele bune obtinute de MedLife in urma listarii la bursa, Fady Chreih comenteaza ca “i se pare foarte bine ce au facut si se bucura pentru ei ca le merge bine. Listarea la bursa poate fi o optiune si pentru Regina Maria”.

“Un fond de investitii are 3 optiuni, in momentul in care vinde si iese din companie. Prima optiune, vinde unui alt fond de investitii, cum s-a intamplat in 2015. A doua, vinde unui strategic, unui furnizor de servicii medicale care asta face, unei retele de sanatate din strainatate care vrea sa intre pe piata din Romania. Si a treia, listarea la bursa. Fondul nostru de investitiii a listat companii la bursele locale, atat in Polonia cat si un Ungaria. Din punct de vedere financiar, ai intotdeauna aceste 3 optiuni”, a explicat CEO-ul Regina Maria.

Totodata, Chreih sustine ca BVB ar avea un potential mai mare, dar care depinde de strategia guvernamentala.

“Eu cred ca BVB are potentialul sa fie mult mai mare decat e, daca ne uitam la bursa din Polonia si bursa din Ungaria cu singuranta decalajul intre noi si ei e mult mai mare. Depinde mult de strategia guvernamentala, de cum dezvolti o bursa”, a adaugat Chreih.