Transilvania Broker (TBK) a intrat joi la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), actiunile brokerului de asigurari fiind evaluate la 14,4 lei in primele minute ale sedintei.

Pretul este cu 7,09% mai mic decat nivelul de 15,5 lei la care investitorii au subscris in IPO, adica exact nivelul discountului pe care acestia l-au primit pentru ca au plasat ordine in primele doua zile ale ofertei.

La ora 10:00, se realizasera tranzactii in valoare de aproape 80.000 de lei cu titluri TBK, iar compania era evaluata pe bursa la 36 mil. lei.

IPO-ul Transilvania Broker era programat sa se inchida joi, 2 noiembrie, insa datorita nivelului ridicat de subscrieri din primele doua zile, acesta a fost inchis anticipat, pe data de 25 octombrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri