2Performant Network, compania care detine 2Parale – una dintre cele mai mari retele de afiliere din Romania, ar putea sa se listeze pe bursa la inceputul anului viitor, devenind astfel prima retea de marketing afiliat prezenta in piata de capital romaneasca.

Dorin Boerescu, CEO-ul 2Performant, spune ca vrea sa listeze compania in primavara anului viitor, in piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti, in momentul de fata existand “discutii avansate” in acest sens. Prezent la un eveniment antreprenorial organizat de Romanian Business Leaders, Boerescu a mentionat ca vrea sa dea posibilitatea investitorilor initiali ai 2Performant sa faca un exit, precum si angajatilor care beneficiaza de stock option plan.

In cei zece ani de activitate, 2Performant a colaborat cu peste 2.000 de branduri, generand 3,28 milioane de vanzari in valoare de peste 122 mil. euro (+TVA), aducand partenerilor comisioane in valoare de peste 6 mil. euro platite prin intermediul retelei.

AeRO este o piata destinata startup-urilor si IMM-urilor, precum si societatilor transferate de pe fosta piata Rasdaq. In prezent, cele mai tranzactionate actiuni de pe AeRO sunt cele ale furnizorului de servicii de training IT Bittnet Systems (BNET).

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri F