Casa de brokeraj Tradeville a anuntat ca intentioneaza sa vanda integral participatia de 98,6% pe care o detine la Vanguard Asset Management, firma care administreaza ETF BET Tradeville, singurul vehicul investitional de tip ETF listat pe Bursa de Valori Bucuresti.

„ Imediat dupa ce S.S.I.F. Tradeville S.A. va agrea cu potentialii achizitori forma finala a contractului de vanzare-cumparare, acestia din urma vor depune documentatia necesara in vederea obtinerii avizului Autoritatii de Supraveghere Financiara pentru finalizarea tranzactiei”, mentioneaza reprezentantii companiei.

Acestia adauga faptul ca este foarte posibil ca procesul necesar pana la finalizarea tranzactiei sa fie unul de durata, insa pe intreg parcursul lui, pozitia de control in cadrul actionariatului S.A.I. Vanguard Asset Management S.A. va fi detinuta in continuare de Tradeville.

Vanguard este cel mai mic administrator de fonduri din piata romaneasca, cu active totale de 5 mil. lei si doua fonduri in administrare: ETF BET Tradeville si Global Investing Fund.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri