Bittnet Systems (BNET), furnizor de servicii de training IT listat in prezent pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), le va propune actionarilor aprobarea, de principiu, a admiterii la tranzactionare pe piata reglementata a BVB. De asemenea, administratorii companiei vor acordul actionarilor pentru emisiuni de obligatiuni cu o valoare ce poate ajunge la 10 mil. euro.

Propunerile vor fi discutate intr-o Adunare Generala a Actionarilor ce va avea loc in data de 22 noiembrie 2018. Data, structura si conditiile listarii ar urma sa fie decise de administratorii societatii. Listarea pe BVB ar putea sa fie facuta prin intermediul unei listari tehnnice sau prin oferta publica secundara.

Tot in AGA de luna viitoare, actionarii Bittnet vor decide daca aproba transferul intregii activitati de integrare IT&C a societatii Crescendo International catre Dendrio Solutions, societate detinuta integral de Bittnet Systems.

De asemenea, administatorii Bittnet vor cere aprobarea actionarilor pentru emiterea unor emisiuni de obligatiuni in valoare totala de maxim 10 mil. euro, care vor avea loc pana la data de 31 decembrie 2020. Compania nu mentioneaza daca acestea vor fi din nou adresate investitorilor privati, sau daca vor fi deschise tuturor investitorilor de pe bursa. Emisiunile vor avea maturitati cuprinse intre 3 si 5 ani si o dobanda maxima de 9%/an.

Citeste si:
Bittnet este la doar un pas de listarea în liga mare a bursei
Bittnet este la doar un pas...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Norofert crește cu peste 20% în prima zi pe Bursa de Valori București
Setari Cookie-uri