Casa de avocatura PeliFilip a acordat consultanta juridica societatilor Digi Communications N.V. si RCS & RDS S.A in legatura cu emisiunea unor obligatiuni senioare, garantate la o valoare de 200 milioane euro.

Aceste obligatiuni sunt consolidate si incadrate in aceeasi clasa a obligatiunilor deja existente, emise de Digi in octombrie 2016, in valoare de 350 milioane de euro. Atat obligatiunile suplimentare emise in februarie 2019, cat si cele initiale emise in octombrie 2016, poarta o dobanda de 5% si au scadenta in 2023. Obligatiunile vor fi listate la Bursa de Valori din Irlanda.

Citigroup Global Markets Limited a actionat in calitate de coordinator global unic si administrator al ofertei.

Obligatiunile suplimentare vor avea un randament la maturitate de 4,578%. Veniturile atrase prin emisiunea recenta vor fi folosite in principal pentru a refinanta imprumuturi bancare contractate in 2016 si 2018.

Echipa PeliFilip a fost coordonata de catre Alexandru Birsan, Partener, si a fost compusa din Olga Nita, Senior Associate, Roxana Diaconu, Associate, Andreea Banica, Associate si Codrina Simionescu, Associate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri