Casa de avocatura PeliFilip a acordat consultanta juridica societatilor Digi Communications N.V. si RCS & RDS S.A in legatura cu emisiunea unor obligatiuni senioare, garantate la o valoare de 200 milioane euro.

Aceste obligatiuni sunt consolidate si incadrate in aceeasi clasa a obligatiunilor deja existente, emise de Digi in octombrie 2016, in valoare de 350 milioane de euro. Atat obligatiunile suplimentare emise in februarie 2019, cat si cele initiale emise in octombrie 2016, poarta o dobanda de 5% si au scadenta in 2023. Obligatiunile vor fi listate la Bursa de Valori din Irlanda.

Citigroup Global Markets Limited a actionat in calitate de coordinator global unic si administrator al ofertei.

Obligatiunile suplimentare vor avea un randament la maturitate de 4,578%. Veniturile atrase prin emisiunea recenta vor fi folosite in principal pentru a refinanta imprumuturi bancare contractate in 2016 si 2018.

Echipa PeliFilip a fost coordonata de catre Alexandru Birsan, Partener, si a fost compusa din Olga Nita, Senior Associate, Roxana Diaconu, Associate, Andreea Banica, Associate si Codrina Simionescu, Associate.

Digi Communications, venituri...
Citeste si: Digi Communications, venituri mai mari cu 13,3%

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
A patra banca listata pe Bursa de Valori Bucuresti?