Daniela Iliescu este noul director general Patria Bank. Bogdan Merfea preda stafeta dupa 10 ani de activitate in grup

Consiliul de Administratie al Patria Bank a anuntat ca Daniela Iliescu va ocupa pozitia de director general incepand cu 1 aprilie 2019, ea urmand sa il inlocuiasca pe actualul sef al bancii, Bogdan Merfea.

Dupa mai bine de 10 ani de activitate in Grupul Patria Bank, Bogdan Merfea va preda stafeta pozitiei executive unui alt membru din Consiliul de Administratie Patria Bank.

Bogdan Merfea va ocupa in continuare pozitia de membru in Consiliului de Administratie al Patria Bank si va fi presedintele board-ului Patria Credit, in paralel cu implicarea in proiecte educationale si de voluntariat.

Daniela Iliescu a fost activ implicata in toate fazele prin care Grupul Patria Bank in ultimii 10 ani, din pozitia de membru al Consiliilor de Administratie ale Patria Bank si Patria Credit. Daniela Iliescu are o experienta solida in domeniul financiar-bancar monitorizand de-a lungul carierei investitiile pe care fondurile EEAF (Emerging Europe Accession Fund) si BAF (Balkan Accession Fund) le au in Romania si coordonand tranzactiile financiare complexe, respectiv achizitii si fuziuni, in care grupul Patria Bank a fost implicat.

Anterior pozitiilor actual detinute, Daniela Iliescu a lucrat in cadrul PWC Romania, unde a fost responsabila cu coordonarea serviciilor de audit si consultanta financiara pentru clienti importanti din domeniul bancar, leasing, companii de creditare si de gestionare a activelor. Totodata, a absolvit Academia de Studii Economice (Bucuresti) si cursurile Executive MBA ale Universitatii din Viena.

Citeste si:
Patria Bank lansează un credit ipotecar ce vine la pachet cu un...
Credit ipotecar adaptat...

Actiunile Patria Bank cresteau vineri pe bursa cu 1,1%, compania fiind evaluata la aproximativ 265 milioane lei.

Sursa foto: Patria Bank

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
XTB: Cursul Euro/RON ar putea să depășească pragul 4,94
Setari Cookie-uri