TMK Europe GmbH a anuntat ca intentioneaza sa lanseze oferta publica secundara de pana la 69.000.000 actiuni nominative existente, reprezentand aproximativ 59,39% din capitalul social al producatorului roman de tevi TMK Artrom.

“Societatea nu va incasa direct fondurile obtinute din Oferta. Cu toate acestea, se asteapta ca Actionarul Vanzator va subscrie, din incasarile nete rezultate in urma Ofertei, o suma reprezentand echivalentul in lei a 62,3 milioane euro intr-o majorare de capital social subsecventa autorizata si aprobata de adunarea generala extraordinara a Societatii din 5 aprilie 2019”, se mentioneaza intr-un anunt al companiei.

La inceputul acestei luni, actionarii TMK Artrom au aprobat majorarea capitalului social prin contributii in numerar cu suma maxima de 188,2 mil. lei, de la valoarea de 291,5 mil. lei la valoarea maxima de 479,8 mil. lei, prin emiterea de maxim 75.000.000 noi actiuni cu valoarea nominala de 2,51 lei fiecare, cu scopul de a obtine lichiditati pentru diminuarea datoriilor TMK Artrom.

Oferta secundara de actiuni TMK Artrom va fi intermediata de brokerii de la Raiffeisen, Wood, BT Capital Partners si Renaissance Securities.

SIF Banat-Crisana si SIF...
Citeste si: SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia vor face legea la Biofarm


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Rusii vor sa vanda o parte din producatorul de tevi Artrom Slatina