Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a decis modificarea Regulamentului nr. 16/2014 privind veniturile Autorității, în sensul diminuării cu 25% a tuturor taxelor, tarifelor si comisioanelor datorate de către entitățile reglementate și supravegheate de către Autoritate.

Decizia va fi aplicată începând cu 1 aprilie 2020 și va fi menținută până la încetarea stării de urgență.

“Această măsură este menită să sprijine industria serviciilor financiare nebancare, în general, și a entităților care se confruntă cu dificultăți economice datorită situației generate de răspândirea COVID-19, în special”, se menționează într-un comunicat de presă al ASF.

Prin adoptarea modificărilor la Regulamentul 16/2014 se creează premisele ca entitățile care activează în cadrul celor trei piețe financiare supravegheate de ASF să își păstreze un nivel de lichiditate adecvat și să își poată direcționa resursele financiare către activitățile de bază.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri