1 Martie 2010

Horia Ciorcila intra in CA SIF Banat-Crisana



Horia Ciorcila, presedintele Bancii Transilvania (TLV), a fost numit administrator provizoriu de catre Consiliul de Administratie al SIF Banat-Crisana (SIF1), in urma demisiei lui Pavel Belean, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Ciorcila urmeaza a fi numit administrator cu drepturi depline, daca va fi ales de catre actionari intr-o adunare generala ulterioara.

SIF Banat-Crisana a decis stingerea litigiilor pe care le avea in urma alegerilor din aprilie 2009 prin numirea in functiile de membru in CA.

La finalul lunii ianuarie, Claudiu Silaghi si Dragos Bilteanu au fost numiti ca administratori provizorii, dupa ce Horia Ciorcila si Carmen Dumitrescu au renuntat la functiile pe care le detineau.

In aprilie 2009, locurile din conducerea ale SIF Banat Crisana au starnit o lupta acerba, fiind ravnite de mai multi oameni de afaceri importanti, printre care Horia Ciorcila, Doru Lionachescu - directorul bancii de investitii Capital Partners -, Alexandru Parvulescu - presedintele Romenergo -, Octavian Radu - proprietar al grupului de firme RTC -, si actualul presedinte al SIF1 - Ioan Cuzman.



Citeste si