Deputatul PC Maria Grapini a declarat, marti, la Suceava, ca intentioneaza sa demisioneze din functia de deputat astfel incat in 25 mai sa poata fi organizate alegeri in colegiul sau, in conditiile in care ea este candidat pentru Parlamentul European.

Grapini a declarat, intr-o conferinta de presa, ca va demisiona inainte de 25 mai din Parlament pentru ca locul de deputat sa fie vacantat astfel incat sa fie organizate alegeri partiale in colegiul sau, in 25 mai. Ea a mentionat ca va demisiona din Parlament dupa ce se va consulta cu presedintele Camerei Deputatilor, dar si cu reprezentantii PC.

"Ma consult cu partidul si cu presedintele Camerei Deputatilor ca sa vedem exact care este procedura. Pentru ca alegerile se fac concomitent nu se pot face decat pe un loc liber", a spus Grapini. Maria Grapini este deputat in colegiul electoral nr. 3 Timis, scrie Mediafax.

Ea urmeaza sa candideze din partea Aliantei PSD-UNPR-PC la alegerile pentru Parlamentul European pe un loc considerat eligibil. Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de alesi locali vor avea loc in 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta.

Premierul a precizat ca Guvernul va declansa procedurile pentru ca in 25 mai, cand sunt programate alegerile europarlamentare, sa se desfasoare si alegerile partiale pentru posturile vacante de parlamentari, de primari sau alti alesi locali.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri