Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, la Poiana Brasov, ca si la aceste alegeri europarlamentare se va folosi sistemul de comunicare prin SMS, adaugand ca acestea sunt "mult mai importante decat cele din 2009, intrucat vor stabili desemnarea candidatilor pentru prezidentiale".

"Vom folosi si la aceste alegeri europarlamentare sitemul de comunicare prin SMS, el a fost folosit si la alegerile locale si la referendum si la alegerile generale. Sigur, la referendum au aparut probleme, dar la celelate celelalte alegeri unde nu ne bateam direct cu «prietenul» nostru, nu au fost probleme. Asa cum toate partidele au dreptul si obligatia sa faca numaratoare paralela si sa transmita rezultatele din fiecare sectie de vot catre sediul central al partidului, acest drept il avem si noi. Ca transmisia se face prin SMS, prin telefon, prin mail, prin porumbei calatori conteaza mai putin", a spus ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, la o intalniri cu presedintii de organizatii judetene PSD si coordonatorii de campanie, scrie Mediafax.

Vicepremierul a mai spus ca aceste alegeri "sunt mult mai importante decat cele din 2009 pentru ca, practic, ele vor stabili si desemnarea candidatilor pentru prezidentiale".

"Daca este sa discutam foarte cinstit, foarte corect si foarte riguros, practic niciun partid important nu are stabilit candiatul final pentru prezidentiale. Nici macar Crin Antonescu care este declarat. A avut mai multe interventii in care a spus ca daca nu ia 20 la suta la europarlamentare nu mai candideaza sau isi da demisia sau ceva de genul acesta. Deci, dincolo de importanta alegerilor europarlamentare pentru viitorul acestei tari, este important ca in Parlamentul European sa mearga social-democrati cat mai multi pentru ca prietenii lui Basescu din Parlamentul European au aratat anii trecuti ca nu iubesc foarte mult aceasta tara. Pentru romani este important ca social-democratii sa fie majoritari in PE pentru ca asta inseamna bunastare, o grija pentru categoriile defavorizate, crestere economica nu prin taieri sau o viata austera", a mai spus Dragnea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri