Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a incasat anul trecut, ca director Petrom, venituri totale de 429.419 de lei (97.000 de euro), arata datele din declaratia sa de avere.

Declaratie de avere

Potrivit declaratiei de avere, el a primit anul trecut direct de la Petrom 253.197 de lei si 176.222 de lei prin intermediul Manpower. Astfel, veniturile sale lunare, care includ salariul si bonusurile aferente, se ridicau la Petrom la aproximativ 8.000 de euro.

Razvan Nicolescu a fost manager (director de corporate affairs) in compania petroliera OMV Petrom (SNP) si in prezent este vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare din domeniul Energiei (ACER). El a devenit ministru delegat pentru Energie in luna martie. De asemenea, el a fost reprezentantul la UE al Romaniei pe probleme de energie in perioada 2006 - 2008.

Care este opinia lui Razvan Nicolescu despre redeventele petroliere, un subiect "fierbinte" pentru Petrom? Vezi reactia ministrului despre redevente.

Citeste si:
Adio listarii Hidroelectrica in 2016: care este noul termen asumat
Presedintele directoratului...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Angajatii de la Energie nu si-au primit salariile: care ar fi motivul