„Cred ca sunt sanse foarte mici sa mai discutam de cooptarea la guvernare a PPDD, nediscutand niciodata intr-un mod serios. A fost o intalnire preliminara care a avut ca obiectiv judetele unde putem construi majoritati”, a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

Intrebat care e stadiul negocierilor dintre PSD si PPDD, Dragnea a raspuns: ”Suntem ca la inceput, adica mai avem putin si incepem”.
Dragnea a mentionat ca in acest moment sunt cinci judete unde s-au constituit majoritati impreuna cu PPDD. „Mai sunt 10-11 judete unde este posibil sa se realizeze majoritati. Cred ca ne putem vedea saptamana viitoare cu PPDD sa analizam ce s-a intamplat in aceasta perioada in ce priveste posibila constituire a majoritatilor in teritoriu”, a spus Dragnea.

El a spus ca obiectivul prinicpal al primei intalniri cu PPDD a fost constituirea acelor majoritati in judete. „Nici de la inceput nu s-a pornit cu intrarea la guvernare a PPDD, obiectivul nostru principal a fost in permanenta colaborarea locala”, a adaugat Dragnea.