Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la ceremonia de aniversare a 150 de ani de la infiintarea Senatului, ca fostii presedinti trebuie sa fie senatori de drept pentru a ridica prestigiul Senatului in fata cetatenilor.

”Sunt absolut convins - si s-ar putea si nu vreau sa fie interpretat gresit, ca un semn de parti-pris pentru cineva care a fost sau vreun semn de simpatie pentru cineva care este acum presedinte al Romaniei - cred ca fostii presedinti ai Romaniei trebuie sa fie senatori de drept”, a spus Ponta, potrivit Mediafax.

El a aratat ca nu poti sa ceri unui fost presedinte al Romaniei sa mearga sa candideze in colegiul de la Targu Jiu contra sa si eventual a lui Dan Diaconescu. ”Cred ca necesitatea de a avea in Parlament fostii reprezentanti ai celor mai inalte institutii ale statului va duce cu siguranta la ridicarea prestigiului pe care Senatul il are in fata cetatenilor si impreuna putem sa facem aceste lucruri departajati de batalia electorala care uneori ne ocupa mult prea mult timp”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a facut aceasta declaratie la sedinta solemna a Senatului, la care presedintele Traian Basescu nu a fost invitat, dar la care au participat fostii sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri