Elena Udrea, presedintele PMP a declarat, luni, ca partidul pe care il reprezinta a scris un denunt penal impotriva presedintelui DNA, Laura Georgescu, pe care o acuza ca protejeaza, prin lipsa de reactie, practicile de la Antena 3.

"Astazi am scris un denunt penal, cei de la Miscarea Populara, impotriva doamnei Laura Georgescu pentru abuz in serviciu impotriva interesului public in functia de conducere pe care o are in fruntea Consiliului National al Audiovizualului. Doamna Georgescu protejeaza, prin lipsa de reactie, practicile celor de la Antena 3", a precizat liderul PMP, intr-o conferinta de presa.

Udrea a spus ca CNA "nu s-a autosesizat nici cu privire la instigarea din ultimele zile a celor de la Antena 3 care, inca de vineri, printr-o campanie de sms-uri au adunat oamenii in platourile de filmare, intr-o emisiune maraton care a durat pana dupa miezul noptii si care s-a transformat incet, incet intr-un apel popular", informeaza Mediafax.

Totodata, Elena Udrea a acuzat CNA ca n-a intreprins nicio masura, nici macar un avertisment, "pentru a stopa discursul manipulator carea degenerat in forme de dezordine publica la manifestarea de ieri (de la Palatul Cotroceni – n.r.)" si nu a incercat sa echilibreze situatia in ceea ce priveste "modul partinitor, neprofesionist" in care a fost prezentat la Antena 3 cazul Voiculescu in ultimele zile.

"Constatam ca institutii precum Jandarmedia romana, CNA sunt subordonate in acest moment nu doar actualei puteri, sunt subordonate in acest moment si trustului lui Dan Voiculescu", a conchis presedintele Partidului Miscarea Populara.

Citeste si:
Sefa CNA, replica la Udrea: Am monitorizat Antena 3 pe subiectul ICA
Laura Georgescu ii raspunde...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Iorga: Laura Georgescu minte; membrii CNA pot fi chemati din concediu
Setari Cookie-uri