Fostul lider PC Dan Voiculescu ii transmite fostului premier Adrian Nastase, eliberat joi din penitenciar, ca se bucura pentru acesta, adaugand: "Traim intr-o dictatura care se apropie de final si sunt convins ca dupa aceea vor fi multe de construit in tara noastra".

"Adriane, ma bucur mult pentru tine si familia ta. O vorba din strabuni spune: «Nu-i da romanului cat poate sa duca». Traim intr-o dictatura care se apropie de final si sunt convins ca dupa aceea vor fi multe de construit in tara noastra", se arata intr-o postare pe site-ul lui Dan Voiculescu, potrivit Mediafax.

Adrian Nastase este din nou liber, dupa doua condamnari si dupa ce a stat 500 de zile in penitenciar, insa fostul premier va avea pedeapsa de patru ani si sase luni executata in 2017, iar pana in 2022 nu poate fi presedinte de partid si nici nu poate fi ales in functii publice.

Nastase a iesit, joi seara, din penitenciar, fiind intampinat de cei doi fii ai sai. El a declarat presei ca a ramas acelasi, ca ultimii ani l-au intarit si a precizat, legat de planurile de viitor, ca are idei "extravagante", pe care insa nu le dezvaluie acum.

Citeste si:
Fiul lui Adrian Nastase, job in Guvern! Cu ce se va ocupa?
Fiul lui Adrian Nastase, job...

Sursa foto: Mediafax

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Antena Group a cumparat cu 10 milioane de euro fostul sediu ICA