Elena Udrea: Lupta pentru Cotroceni se da intre mostenitoarea lui Basescu si mostenitorul lui Nastase

Presedintele PMP, Elena Udrea, afirma, pe Facebook, ca lupta pentru Cotroceni se va da intre "mostenitoarea" lui Traian Basescu si "mostenitorul" lui Adrian Nastase.

"Gata cu joaca lui Victor Ponta de-a presedintele de partid si de-a prim-ministru, acum ca i s-a intors seful! Pe de alta parte, din acest moment, este fara dubii ca lupta pentru Cotroceni se da intre «mostenitoarea lui Traian Basescu» si «mostenitorul lui Adrian Nastase»", scrie Udrea pe pagina de Facebook.

Elena Udrea a declarat, joi, ca "va fi mai mult decat mostenitoarea lui Traian Basescu", ca modelul ei de presedinte este cel "de presedinte luptator" si ca isi va lansa candidatura pe 21 septembrie, in aceeasi zi cu lansarea oficiala a lui Victor Ponta, scrie Mediafax.

Elena Udrea i-a multumit, intr-o conferinta de presa, lui Traian Basescu pentru sustinerea publica pe care i-o acorda acum si in toata carierea ei de om politic si a aratat ca va sustine continuarea reformelor incepute in mandatul presedintelui, dar, in acelasi timp, va "adauga personalitatea, caracterul si proiectele proprii".

Citeste si:
Udrea: Alina Bica nu mai calca in Romania
Udrea: Alina Bica nu mai...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: Elena Udrea/Facebook.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri