Melescanu: Nu a fost nicio cerere legata de ofiterii acoperiti care candideaza la prezidentiale

Teodor Melescanu, dorector SIE, a declarat ca Traian Basescu nu a cerut in niciun fel vreo lista cu ofiterii acoperiti care candideaza la prezidentiale.

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a fost intrebat din nou vineri daca presedintele Basescu a solicitat punctual sau o lista mai lunga cu ofiterii acoperiti, el raspunzand: ”Nu a fost niciun fel de cerere, v-am spus ca e o discutie”, potrivit Mediafax.

Intrebat daca presedinte Basescu a cerut ”punctual sau o lista mai larga” cu ofiterii acoperiti, Melescanu a raspuns: ”Nu a fost niciun fel de cerere, v-am spus ca e o discutie”. ”Mai copii, v-am spus tot ce se putea spune, ati avut in extenso, nu pot sa va fac emisiunile eu, acum. O sa vin mai tarziu”, a completat Melescanu, la insistentele jurnalistilor, el precizand ca nu doreste sa mai faca declaratii pe aceasta tema.

Anterior, Teodor Melescanu fusese intrebat daca presedintele Basescu a cerut o lista a fostilor ofiteri acoperiti, el raspunzand ca ”au fost diverse discutii legate de aceasta tema” si ca a inteles ca presedintele e preocupat in legatura cu atributiile pe care le are la numirile de membri in Guvern.

Intrebat daca seful statului a cerut o lista cu ofiterii acoperiti, Teodor Melescanu a raspuns: ”Au fost diverse discutii legate de aceasta tema. Am inteles ca este o preocupare a presedintelui in legatura cu obligatiile pe care le are in privinta numirii de ministri si membri ai Guvernului, de a-si da o parere, de a putea sa ii refuze”. Intrebat daca acest lucru inseamna ca presedintele a cerut, iar SIE nu a raspuns, Melescanu a precizat: ”Nu, a fost o discutie”.

Citeste si:
BREAKING: Teodor Meleșcanu, chemat la DNA
BREAKING: Teodor Meleșcanu,...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Sursa foto: MEDIAFAX Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri