Monica Macovei a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa ca daca nehotaratii stau acasa, voturile lor s-ar duce la cine nu vor ei sa iasa presedinte.

"Ma adresez nehotaratilor sa iasa la vot si sa se gandeasca ca, daca pana acum presedintele hotilor sau presedintele care uneste hotii, daca pana acum Ponta si hotii lui au furat padurile, banii publici, au poluat tara cu mafiotisme, ce s-ar intampla daca ar castiga si fotoliul de la Cotroceni si ar avea puterea absoluta si ar fi mafia absoluta, dictatura mafiei in Romania? Ganditi-va cum ar arata Romania, iesiti la vot, daca stati acasa votul vostru se duce la cine nu vreti sa iasa presedinte. Ganditi-va cum va arata Romania mafiotizata de Ponta si hotii lui, intr-o dictatura a mafiei, daca Ponta ajunge la Cotroceni. Suntem la cotitura dintre un stat mafiotizat total sau mai avem o sansa", a spus Monica Macovei, citata de Mediafax.

Potrivit acesteia, "marioneta Ponta este alaturi de aliatii sai, bufonul Vadim, de domnu’ Dan, si de Tariceanu, care este pesedistul vopsit in galben".

Citeste si:

Monica Macovei a anunțat, joi, pe Facebook, ca il va vota pe Klaus Iohannis in turul al doilea al prezidențialelor, aratand ca marele pericol pentru Romania, in acest moment, este Victor Ponta.

In primul tur al alegerilor prezidentiale, Monica Macovei, care a candidat ca independent, a obtinut 421.648 voturi, respectiv 4,44%.