Traian Basescu a fost intrebat de jurnalisti, la iesirea de la CCR, ce mesaj are pentru Victor Ponta. Vezi in clipul de mai jos ce a raspuns Presedintele Romaniei:

Curtea Constitutionala a validat, vineri, rezultatul alegerilor prezidentiale. Atat Klaus Iohannis, noul presedinte ales, cat si Victor Ponta, au tinut un discurs in cadrul ceremoniei de investire.

”In acest cadru festiv si in fata Curtii Constitutionale dati-mi voie cateva cuvinte legate de Constitutia Romaniei si presedintele Romaniei: avem o Constitutie care e buna. Este sigur nevoie de o revizuire a Constitutiei din diferite motive pe care nu vreau sa le enumar acum, dar se impun anumite modificari si pentru a o aduce in acord cu stari de fapt, dar si pentru a elimina unele incertitudini”, a spus Klaus Iohannis.

La randul sau, Traian Basescu i-a spus lui Klaus Iohannis ca ii va transfera toate dosarele importante in perioada de tranzitie pana la incheierea mandatului. "Sigur, nu va fi ușor mandatul dumneavoastră, domnule președinte ales, vă voi transfera tot ceea ce știu, așa cum am stabilit, într-o perioadaă de tranziție, care începe astăzi", a spus seful statului.