James Comey, directorul Federal Bureau of Investigation (FBI) din Statele Unite, se afla la Bucuresti si a avut, astazi dimineata, o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, venind pe urma la sediul Guvernului, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale.

La discutiile lui James Comey de la Presedintie cu Klaus Iohannis si de la Guvern cu Victor Ponta au asistat sefii serviciilor romanesti de informatii si Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, precum si vicepremierul cu atributii pe zona sigurantei, Gabriel Oprea.

Tot astazi, la ora 15.00, este programata reuniunea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT). Pe agenda sunt si teme legate de Consiliului Operativ al Securitatii Cibernetice si evolutiile inregistrate in spatiul cibernetic, activitatea Centrului National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica - CERT-RO, in anul 2014, Regulamentul de organizare si functionare al Centrului National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica - CERT-RO precum si provocarile actuale generate de migratie in contextul securitar din zone cu potential terorist.

Ultima sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), condusa de presedintele Romaniei de la acea vreme, Traian Basescu, a avut loc pe 25 noiembrie 2014.

a katz / Shutterstock.com

Citeste si:
Este anul 2025, se comemoreaza 10 ani de la Colectiv
Este anul 2025, se...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila, un nou apel catre Iohannis sa accepte o dezbatere