Dupa premier, si presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti, la Cercul Militar National. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, la intrarea in Cercul Militar National, de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi.

La prezentarea bilantului DNA mai sunt prezenti seful interimar al SRI, Florian Coldea, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ministrul Afacerilor Interne, Gabrile Oprea, presedintele Consiliului Superior

Luni, presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe Facebook ca va participa, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie, unde va sublinia din nou ”ca trebuie depasite definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai”.

”Treptat, Romania devine model si inspiratie pentru alte tari in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei. Am constatat acest lucru cu prilejul recentei vizite la Bucuresti a presedintelui Bulgariei, Rosen Plevneliev”, a scris Klaus Iohannis, luni, pe Facebook. ”Sper ca partidele politice sa-si respecte angajamentul asumat public de a face mai simple si mai transparente procedurile parlamentare care privesc cererile justitiei”, mai afirma Iohannis.