Ce a scris Ponta pe Twitter dupa consultarea cu Iohannis de la Cotroceni

Premierul Victor Ponta arata ca inalnirea avuta cu presedintele Iohannis la Cotroceni a fost una utila si serioasa, prima consultare institutionala aratand ca lucrurile se indreapta spre normalitate.

Ponta a scris un mesaj pe Twitter in urma intrevederii cu Iohannis. "Prima consultare institutionala cu presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intre pe fagasul normal", a notat premierul pe reteaua de socializare.

Intalnirea dintre presedinte si premiera avut loc in jurul orei 12.00, in urma unei invitatii lansate de Klaus Iohannis. Consultarea a durat aproximativ o ora, iar temele de discutie au fost prioritatile guvernarii, actualitatea politico-economica si perspectivele colaborarii institutionale intre presedinte si guvern.

Dupa ce presedintele Iohannis a postat duminica pe Facebook anuntul referitor la intalnirea cu premierul, acesta a postat, la randul sau, un mesaj pe reteaua de socializare. "Dupa 10 ani putem in sfarsit sa demonstram romanilor ce important si benefic este ca presedintele si premierul sa colaboreze pentru binele public", a notat Ponta.
Citeste si:
Victor Ponta își anunță retragerea
Victor Ponta își anunță...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri