Ponta merge la Cotroceni pentru a discuta cu Iohannis: Dupa 10 ani putem sa demonstram ce benefica este colaboararea dintre parti"

Premierul Victor Ponta a confirmat ca luni se va intalni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, spunand ca este o prima intalnire institutionala care poate demonstra, dupa 10 ani, ce important este ca presedintele si premierul sa colaboreze pentru binele public.

"Voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima intalnire institutionala cu presedintele Iohannis. Dupa 10 ani putem in sfarsit sa demonstram romanilor ce important si benefic este ca presedintele si premierul sa colaboreze pentru binele public. Toti cetatenii care ne-au numit in functiile noastre vor avea de castigat", afirma Ponta pe Facebook.

Si presedintele Klaus Iohannis a confirmat intalnirea

Si presedintele Klaus Iohannis a confirmat intalnirea de luni, precizand ca va discuta cu premierul si despre actualitatea politico-economica. "L-am invitat la Palatul Cotroceni pe prim-ministrul Victor Ponta la o intalnire la care vom discuta prioritatile guvernarii, actualitatea politico-economica si perspectivele colaborarii institutionale intre presedintie si guvern. Intalnirea va avea loc la ora 12:00", a scris Iohannis tot pe Facebook.

Surse oficiale au declarat anterior ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta urmeaza sa aiba, luni, la ora 12.00, o intalnire la Palatul Cotroceni, pentru a discuta legat de prioritatile guvernarii, precum si perspectivele colaborarii institutionale intre Presedintie si Guvern. Intalnirea are loc la invitatia presedintelui Iohannis, au mentionat sursele citate.

La intalnire urmeaza sa fie discutate prioritatile guvernarii, actualitatea politico-economica si perspectivele colaborarii institutionale intre Presedintie si Guvern. Klaus Iohannis a preluat duminica mandatul de presedinte. El a depus juramantul de investitura in sedinta solemna a Parlamentului.

Citeste si:
OFICIAL: Ponta și Tăriceanu se despart. Cele două partide au...
OFICIAL: Ponta și Tăriceanu...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri