Eugen Teodorovici va fi ministru al Finantelor, iar functia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluata de Marius Nica, pana in prezent secretar general al Ministerului Muncii.

Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta, care a precizat ca propunerile au fost acceptate de presedintele Klaus Iohannis. Ponta a mai spus ca a discutat cu Iohannis in cursul zilei de vineri, potrivit Mediafax.

Postul de ministru al Finantelor este vacant dupa ce Darius Valcov, cercetar de DNA pentru fapte de trafic de influenta, a demisionat, postul fiind preluat, in urma cu o saptamana, cu titlu de interimat, de catre premierul Ponta.

Administratia Prezidentiala a anuntat ca Eugen Teodorovici si Marius Nica vor depune, luni dimineata, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor, respectiv Fondurilor Europene.

In comunicatul de presa transmis de Administratia Prezidentiala se precizeaza ca presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Victor Ponta au convenit in cursul unei intrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnarii noului ministru de Finante in persoana lui Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene.

Citeste si:
7 lucruri pe care trebuie sa le bifeze Guvernul Orban anul acesta
7 lucruri pe care trebuie sa...

Sursa foto: Mediafax foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania