Partidul Miscarea Populara, creat la initiativa fostului presedinte Traian Basescu, l-a angajat pe headhunterul George Butunoiu, cu experienta in recrutarea managerilor de top, sa gaseasca "specialisti de top" dispusi sa se implice voluntar in politica.

Desi headhunterul George Butunoiu obisnuieste sa caute manageri pe posturi cu "greutate", platiti cu salarii cu "greutate", de aceasta data raspunsul lui despre recrutarea de "specialisti de top" pentru Partidul Miscarea Populara este "acestea nu sunt posturi, adica nu au salarii, nu sunt platite, se cauta oameni care sa se implice in politica! In politica nu prea primesti salarii", a spus Butunoiu pentru wall-street.ro.

Modalitatea de recrutare a PMP este neobisnuita, in conditiile in care persoanele care doresc sa se implice in mod voluntar in activitatea unui partid o pot face oricand printr-o cerere scrisa la partidul respectiv. George Butunoiu este unul dintre cei mai cunoscuti headhunteri din Romania. El are experienta in "vanarea" managerilor de top pentru companii private mari, dar a castigat contracte si pentru a recruta manageri pe functii inalte in companii de stat ca CFR, Tarom si Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti.

Astazi, insa, George Butunoiu a postat pe reteaua de socializare LinkedIn urmatorul mesaj:

"Dragi prieteni electronici Linkedin,

Cautam specialisti de top pentru Partidul Miscarea Populara (PMP), care sa activeze la nivel politic sau la nivel de experti pe urmatoarele domenii:

• Politica economica, buget,finante, banci si fonduri europene;
• Administratie publica, locala si regionala;
• Politica externa, afaceri europene si pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii;
• Juridic, drept constitutional si drepturile omului;
• Munca, protectie sociala, sanatate si familie;
• Cultura, arte, mijloace de informare in masa si comunicatii;
• Invatamant, stiinta, cercetare, tineret si sport;
• Culte si problemele minoritatilor nationale;
• Aparare, ordine publica si siguranta nationala;
• Mediu, ape si echilibru ecologic;
• Agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice;
• Transporturi si infrastructura.

Va rog sa trimiteti mai departe mesajul celor care ar putea sa fie interesati de acest proiect politic si sa ii rugati sa-mi trimita un CV detaliat. Va multumesc!

George Butunoiu"

Sursa foto: PMP/pmponline.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri