Ponta, dupa motiune: S-a inchis discutia despre majoritate

Premierul Ponta a aratat, vineri, dupa respingerea motiunii de cenzura, ca opozitia a dovedit ca nu are majoritate parlamentara si, astfel, a fost inchisa discutia pe acest subiect iar Guvernul trebuie sa isi continue activitatea, tara avand nevoie sa fie guvernata.

"S-a inchis discutia despre majoritate, nu au majoritate. Haideti, sa ne apucam de treaba, ca tara trebuie sa fie guvernata", a spus Ponta.

Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa, fiind inregistrate 194 de voturi "pentru", fata de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind "impotriva", iar 7 anulate. Pentru a fi adoptata, motiunea ar fi trebuit sa fie votata de 278 de parlamentari, adica jumatate plus unu din numarul alesilor, scrie Mediafax.

Motiunea de cenzura inititulata "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!" a fost semnata de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO si doi de la grupul democrat-popular, restul fiind deputati si senatori ai PNL.

Citeste si:
Un congolez candidează la primăria unei comune din Giurgiu
Un congolez candidează din...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri