Ilie Sarbu: Premierul nu vine in tara, pentru ca "deocamdata nu poate calca pe picior trei saptamani"

Victor Ponta nu poate veni in tara dupa operatia din Turcia deoarece "deocamdata nu poate calca pe piciorul respectiv trei saptamani", a declarat astazi liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu, aratand ca, in opinia sa, propunerea de interimat a lui Gabriel Oprea "a fost discutata in PSD".

Intrebat cand vine premierul in tara, Ilie Sarbu a spus: "Vine dupa recuperare. Recuperarea poate sa dureze o saptamana, doua sau trei". “Deocamdata e acolo, acolo e retinut, medicii de acolo stiu ce au de facut in continuare. In rest, nu stiu”, a adaugat Ilie Sarbu, care este socrul premierului, noteaza Mediafax.

El a mai spus ca Victor Ponta se afla la un spital "exact cum exista in Bucuresti" si nu poate veni in tara deoarece "deocamdata nu poate calca pe piciorul respectiv trei saptamani". "Nici nu am auzit sa fie clinica de recuperare sportivi. Este un spital exact cum avem in Bucuresti. Sunt doua mari spitale, e la unul dintre ele", a aratat Ilie Sarbu.

El a spus ca nu stie daca premierul a discutat cu presedintele Iohannis in legatura cu propunerea de interimat a lui Gabriel Oprea. Intrebat cum vede propunerea de interimar al lui Oprea si daca a fost discutata in partid, Ilie Sarbu a raspuns: "Parerea mea este ca a fost discutata, lucrurile acesta nu apar peste noapte. Vom vedea ce spune...Nu cred ca lucrurile s-au facut la intamplare, in ordine ierarhica asa era, era vice-prim-ministru si el in mod firesc ii tinea locul de fiecare data".

Intrebat cum vede relatia intre primul-ministru si presedintele Iohannis, "cand va veni la birou", Ilie Sarbu a raspuns; "Ma puneti pe mine sa ghicesc, eu o vad normala, institutionala".

Citeste si:
Adriean Videanu si Ilie Sarbu, audiati in dosarul lui Ioan Niculae
Adriean Videanu si Ilie...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri