Ilie Sarbu: Premierul Ponta are ultimul cuvant in privinta nominalizarilor de ministri

Premierul Victor Ponta "are ultimul cuvant" in privinta nominalizarilor de ministri facute de PNL, a declarat, sambata, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, care a cerut o atitudine mai rezervata in declaratiile publice pe aceasta tema.

"Legat de nominalizarile facute de colegii din PNL, trebuie sa spunem ca premierul Victor Ponta are ultimul cuvant. Aceste nominalizari vor fi discutate in USL pentru a fi validate in mod clar, de toate partidele din Uniune. Eu cred ca este bine sa fim mai rezervati in declaratii publice si sa nu comentam peste tot actiunile politice din guvernare, asa cum se facea pe vremea CDR. Observ ca PNL a schimbat o linie, ca la hochei. Sper ca aceste schimbari, sa recunoastem importante, sa nu creeze instabilitate in cadrul institutiilor", a spus senatorul Sarbu, scrie Mediafax.

Conducerea PNL a validat vineri nominalizarea lui Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei, Eugen Nicolaescu la Ministerul Finantelor, Cristian Busoi la Sanatate si a lui Klaus Iohannis pentru pozitiile de vicepremier si ministru de Interne.

Vicepresedintele PSD Dan Sova a precizat, vineri, ca, in opinia sa, Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier in contextul actual, el aratand ca Executivul ar avea datoria de a merge in Parlament si de a cere un nou vot de incredere, ceea ce ar putea insa genera o noua perioada de instabilitate.

Citeste si:
Vicepremierii și miniștrii din Guvernul Cîțu se vaccinează...
Vicepremierii și miniștrii...
Sursa foto: www.iliesarbu.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri