Din clinica din Turcia in care se recupereaza dupa operatia la genunchi, premierul Victor Ponta a intrat, telefonic, la un post de televiziune, pentru a explica de ce nu s-a lasat pe mainile unor chirurgi romani si a preferat sa apeleze la serviciile unui spital privat din Istanbul.

„Nu am avut camere de luat vederi la intrarea in spital si nici un tratament special pe care, inevitabil, l-as fi avut in tara. Medicii de aici stiu cine sunt, dar si la noi daca se opereaza un prim-ministru din alta tara nu este acelasi lucru. Mi-a spus Nicu Banicioiu (n.r.- ministrul Sanatatii) ca pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Banuiesc ca pentru mine se blocau doua etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut sa se intample acest lucru“, a afirmat Ponta.

Intr-adevar, sotia ambasadorului Olandei la Bucuresti, Cristina van Bonzel, a fost operata la genunchi, saptamana trecuta, de catre medicul Catalin Cirstoiu de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Numai ca nu s-a blocat niciun etaj, ba din contra, sotia ambasadorului olandez a fost tratata ca orice pacient. Marturii in acest sens au depus medici de la Spitalul Universitar, dar si pacienti care au impartit salonul chiar cu Cristina van Bonzel.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Sursa foto: Adevarul