Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor fusese transportat astazi de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace, potrivit Agerpres. Acesta a fost internat la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei.

Corneliu Vadim Tudor s-a mai aflat si in trecut sub supravegherea medicilor de aici.

Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat dupa ce a fost internat, luni dimineata, la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, a suferit un infarct si a fost supus unei interventii chirurgicale. La cateva ore dupa interventia chirurgicala, Corneliu Vadim Tudor a decedat, potrivit unor surse medicale.

Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Corneliu Vadim Tudor.

Citeste si:

Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva ore, un text despre un concert la care a asistat in weekend.

Fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor a mai fost internat, in martie 2013, la sectia de cardiologie a Spitalului Militar din Capitala.

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut in 28 noiembrie 1949, in Bucuresti, era scriitor, politician si jurnalist. Este fondatorul Partidului Romania Mare, fost membru al Parlamentului European si fost senator.

Sursa foto: Mediafaxfoto