Gabriel Oprea a negat toate acuzatiile care i-au fost aduse in legatura cu accidentul politistului Bogdan Gigina in care acesta si-a pierdut viata, spunand ca acestea sunt „complect nefondate”.

Vicepremierul a mai spus ca nu a facut declaratii pana acum, desi accidentul s-a petrecut cu aproape o saptamana in urma, din respect pentru familia indurerata: „Am ales sa nu fac declaratii pana la inmormantare”.

Totodata, ministrul de Interne a declarat ca deplasarea din seara in care si-a pierdut viata politistul Gigina era una in scop profesional si ca el nu a stiut de accident, decat dupa ce a plecat de la locul producerii acestuia.

Gabriel Oprea a mai spus regreta pierderea politistului Bogdan Cosmin Gigina, alaturi de toti colegii din Ministerul Afacerilor Interne, si ca va pune la dispozita Parchetului toate informatiile solicitate de procurori pentru finalizarea anchetei.

In ceea ce priveste demisia, Gabriel Oprea a afirmat ca va continua sa isi faca datoria in fruntea Ministerului de Interne, desi sindicalistii din Politie si mai multi politicieni i-au cerut sa demiosioneze. De asemenea, duminica a avut loc un protest in Capitala, in cadrul caruia participantii au cerut demisia acestuia.

Klaus Iohannis: Guvernul...
Citeste si: Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Gabriel Oprea revine in politica