Gabriel Oprea despre cazul Bogdan Gigina: A fost un accident; am demisionat atunci din toate functiile

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a avut o discutie in contradictoriu cu doua persoane, dupa ce a votat duminica, pe tema accidentului rutier in urma caruia a murit politistul Bogdan Gigina, fostul ministru de Interne amintind ca in acest caz a primit de la instanta o hotarare definitiva si irevocabila conform careia este nevinovat.

Discutia s-a desfasurat in curtea Scolii Gimnaziale 150 unde se afla sectia la care Gabriel Oprea a votat, scrie Agerpres.

Intrebat de cele doua persoane daca ii este rusine pentru acel accident, el a raspuns: "Nu mi-e rusine. Am primit o hotarare definitiva si irevocabila. A fost un accident. Nu am facut eu groapa. Nu eu ma ocup de gropile Bucurestiului ca ministru de Interne. Eu nu candidez. Nu era viteza. Se mergea sub viteza legala. Si eu trec la fel (pe langa crucea ridicata la locul accidentului - n.r.). Mi-am dat demisia din toate functiile, m-am dus la Inalta Curte si mi-a dat o hotarare definitiva si irevocabila ca sunt nevinovat. (...) Eu m-am luptat pentru drepturile militarilor si politistilor".

In seara de 20 octombrie 2015, agentul de politie Bogdan Gigina, in varsta de 28 de ani, care facea parte dintr-un dispozitiv de insotire a ministrului Oprea, a fost implicat intr-un accident de circulatie pe o strada din Bucuresti, in urma caruia a suferit leziuni care i-au cauzat decesul. La momentul producerii accidentului, ministrul se deplasa catre locuinta sa.

Citeste si:
Începe procesul lui Gabriel Oprea: ce a decis Curtea de Apel București
Începe procesul lui Gabriel...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri