Marine Le Pen: Musulmanii radicali trebuie expulzati

Marine Le Pen, liderul formatiunii ultranationaliste Frontul National, a afirmat, sambata, ca cetatenii francezi nu mai sunt in siguranta, cerand stabilirea clara a prietenilor si inamicilor Frantei, inchiderea moscheilor radicale si distrugerea fundamentalismului islamic.

"Traim momente de groaza, este o tragedie nationala. Franta si cetatenii francezi nu mai sunt in siguranta, eu am obligatia sa spun asta. (...) Franta trebuie sa stabileasca clar cine ii sunt aliatii si care ii sunt inamicii. (...) Presedintele Republicii a decretat starea de urgenta si a instituit controale la frontiere; este bine. (...) Orice ar spune Uniunea Europeana, Franta trebuie sa isi recapete frontierele in mod definitiv", a declarat Marine Le Pen dupa atentatele de la Paris.

"Franta a devenit vulnerabila, trebuie sa se reinarmeze", a adaugat liderul ultranationalist.

"Iar fundamentalismul islamic trebuie distrus. Moscheile radicale trebuie inchise, strainii care instiga la ura trebuie expulzati, la fel si imigrantii clandestini care nu fac nimic la noi", a spus Marine Le Pen.

Potrivit unui bilant provizoriu, 128 de persoane au murit in atentatele comise vineri seara la Paris, iar 200 sunt ranite, 99 fiind in stare critica.

Citeste si:
Lideri ai partidelor europene de extrema dreapta se intalnesc la Praga
Marine Le Pen, Geert Wilders...

Sursa foto: Mediafaxfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri