Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, inaintea intalnirii pe care o are cu Victor Ponta, ca a venit cu "ganduri bune", precizand ca fostul premier poate ajuta foarte mult partidul in cele doua campanii electorale din acest an si are nevoie de expertiza sa politica.

"E un an important in care toti avem de munca si Victor poate ajuta foarte mult partidul in cele doua campanii electorale", a declarat Liviu Dragnea, conform Mediafax.

"Victor e prea tanar ca sa fie sfatuitor, este un om activ si un om care sper ca se va implica mult in activitatea PSD in 2016", a precizat presedintele PSD, intrebat fiind de jurnalisti care este rolul pe care Ponta il are in perioada urmatoare in partid.

Fostul premier nu a dorit sa faca declaratii inaintea intalnirii de la sediul PSD.Intalnirea de luni marcheaza prima vizita a lui Victor Ponta la sediul PSD din ultimele luni, acesta evitand aparitiile publice dupa demisia din Guvern. Dragnea a reiterat ca a avut, de la inceputul anului, mai multe discutii cu Ponta pe tema viitorului sau in partid.

"Am avut multe discutii cu Victor in ultimele saptamani de zile. Pot sa spun ca am vorbit cu el chiar inainte de emisiune. Luni o sa ne vedem la partid, vine special ca sa ne vedem, pentru ca vreau ca impreuna sa vedem care sunt modalitatile, actiunile, mijloacele prin care sa lucram impreuna. PSD are nevoie de Victor Ponta", a spus duminica liderul PSD, la Antena 3.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri