Sedinta plenului Senatului de miercuri a fost suspendata din lipsa de cvorum, in conditiile in care in sala de plen erau prezenti doar 49 de senatori, in timp ce, pentru deschiderea sedintei, era necesara prezenta a minimum 83 de senatori.

"Nu putem deschide sedinta Senatului. In concluzie, se suspenda sedinta de astazi. (...) Probabil ca urmatorul plen va fi cel de luni, de la orele 16.00", a anuntat presedintele de sedinta, Augustin Mitu, dupa ce un secretar de sedinta a facut apelul nominal, conform Mediafax.

Pe ordinea de zi a Senatului erau trecute 23 de initiative legislative. In total, 40 de proiecte legislative au raportul comisiei de fond finalizat si asteapta dezbaterea si votul in plen.

Potrivit programului postat pe siteul Senatului, senatorii nu mai au prevazute activitati in comisiile permanente in cursul dupa-amiezei de miercuri, iar joi este programata o singura sedinta, cea a Comisiei pentru drepturile omului, culte si minoritati. Vineri si sambata senatorii au program in circumscriptiile electorale.

Sursa foto: Mediafax Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Șeful PSD anunță că partidul o vrea pe Firea să candideze la prezidențiale
Setari Cookie-uri