Sedinta plenului Senatului de miercuri a fost suspendata din lipsa de cvorum, in conditiile in care in sala de plen erau prezenti doar 49 de senatori, in timp ce, pentru deschiderea sedintei, era necesara prezenta a minimum 83 de senatori.

"Nu putem deschide sedinta Senatului. In concluzie, se suspenda sedinta de astazi. (...) Probabil ca urmatorul plen va fi cel de luni, de la orele 16.00", a anuntat presedintele de sedinta, Augustin Mitu, dupa ce un secretar de sedinta a facut apelul nominal, conform Mediafax.

Pe ordinea de zi a Senatului erau trecute 23 de initiative legislative. In total, 40 de proiecte legislative au raportul comisiei de fond finalizat si asteapta dezbaterea si votul in plen.

Potrivit programului postat pe siteul Senatului, senatorii nu mai au prevazute activitati in comisiile permanente in cursul dupa-amiezei de miercuri, iar joi este programata o singura sedinta, cea a Comisiei pentru drepturile omului, culte si minoritati. Vineri si sambata senatorii au program in circumscriptiile electorale.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri