Fostul ministru al Economiei Constantin Nita a anuntat ca demisioneaza de la sefia PSD Brasov, fara a-si motiva decizia, Comitetul Executiv al PSD Brasov urmand sa se intruneasca pentru a desemna un presedinte interimar, scrie News.ro.

Nita anuntase deja inca de anul trecut ca nu va mai candida pentru un mandat in Parlament, si nici pentru conducerea filialei PSD Brasov. Constantin Nita nu si-a motivat in vreun fel decizia, demisia sa devenind executiva din 4 aprilie.

Comitetul Executiv al PSD Brasov se va intruni pentru a desemna, interimar, un presedinte.

"Doresc sa le multumesc colegilor din Organizatia Judeteana Brasov alaturi de care am lucrat in acesti ani. Mi-am dorit, prin activitatea mea de-a lungul timpului, ca deputat, ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei sau ministru al Economiei sa contribui la promovarea unor proiecte care sa-i asigure Romaniei o pozitie favorabla pe plan extern, dar si o dezvoltare in beneficiul companiilor romanesti, a romanilor in special. De asemenea, multumesc tuturor colaboratorilor externi – reprezentanti ai diferitelor institutii si asociatii, ai mediului de afaceri, ai presei nationale si locale“, a fost anuntul lui Constantin Nita in momentul in care si-a anuntat demisia.

Constantin Nita a condus filiala PSD Brasov incepand cu anul 1997 si pana in prezent. In prezent, el este deputat de Brasov tot din partea PSD. Nita a fost ministru al IMM-urilor si ministru al Economiei.

Citeste si:
Chirurgul Mircea Beuran ar urma sa fie demis
Chirurgul Mircea Beuran ar...

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
CORONAVIRUS| Prima demisie în România din cauza furnizării unor informații false
Setari Cookie-uri