Predoiu, despre demisie: Mai multi colegi mi-au spus sa raman

Catalin Predoiu a anuntat ca depunerea mandatului de lider al PNL Bucuresti semnifica o "demisie" si "un act facut pe bune", precizand ca mai multi colegi i-au spus sa nu plece de la conducerea filialei, iar copresedintii partidului l-au invitat sa reflecteze serios la aceasta oportunitate.

”Este o demisie, nu e o subconditie, nu este in asteptare, este o demisie formala”, a comentat Predoiu, precizand ca ”este un act facut pe bune”.
Intrebat daca au fost colegi care i-au cerut sa ramana in functie, Predoiu a replicat: ”Da” si a adaugat ca a refuzat, pentru ca ”in politica, trebuie impuse niste standarde, in orice imprejurare”, conform News.ro

”Pentru ca asa am simtit ca trebuie sa fac”, a mai spus Predoiu despre demisia sa.

Intrebat daca cei doi copresedinti, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, i-au cerut sa ramana in functie, Catalin Predoiu a spus: ”Mai multi colegi mi-au spus sa raman. Copresedintii m-au invitat sa reflectez serios la aceasta oportunitate”.

Despre nevoia de alte demisii in organizatii, Predoiu a precizat ca nu este in masura sa faca judecati de valoare, in Biroul Politic urmeaza sa discute aceste lucruri.

”Nu un singur om evalueaza performanta. Intr-un partid serios, asa cum PNL este, astfel de analize se fac in forurile de conducere ale partidului. Asta e regula. Ca unul sau altul ia o decizie individuala si face o autoevaluare, asta e o alta poveste si are acest drept, dar discutiile, pe ansamblu, se vor face in BPN”, a spus Predoiu.

Catalin Predoiu a mai afirmat ca, la nivel national, ”lucrurile stau mult mai bine decat erau dominica, in exit-poll”.
Catalin Predoiu a declarat ca, pe langa depunerea mandatului sau, Dan Cristian Popescu si-a depus mandatul de prim-vicepresedinte al organizatiei Sector 2.

Sursa foto: agerpresfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »



Setari Cookie-uri