”Astazi unii dintre noi trebuie sa dea un test de rabdare, de inteligenta, de maturitatea, de responsabilitate. Pentru noi e important sa aratam ca, in sfarsit, odata pentru totdeauna, PSD reuseste sa gestioneze un castig politic, reuseste sa conserve o victorie politica. Eu o sa le fac azi colegilor, spre finalul discutiei, o propunere (n.r. - pentru sefia Camerei Deputatilor) pe care sigur o sa o accepte”, a declarat Dragnea, inainte de inceperea sedintei Comitetului Executiv National, conform News.ro

Intrebat daca Victor Ponta a pierdut testul de rabdare, inteligenta si maturitate, Dragnea a spus: ”Vedem acum”.

Victor Ponta a declarat, marti, ca isi depune candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor doar daca are sustinerea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in caz contrar intentionand sa renunte, pentru a nu provoca tensiuni in partid.

”Imi pare rau daca va stric vreo stire. Eu nu m-am trezit niciodata ca vreau functii, ca am avut. In campanie, si domnul Dragnea si colegii mei mi-au zis sa ma implic si m-am implicat, mi-au zis ca ar fi bine sa fiu la Camera (n.r. - presedinte al Camerei) si am zis «bine, de acord». Acum este foarte simplu: daca domnul Dragnea ma sustine, candidez la Camera, daca nu ma sustine, nu candidez, ca nu vreau sa ne certam in PSD.

Pune domnia sa pe cine crede ca e mai bun. Nu e niciun conflict. Ma sustine, ma duc, nu ma sustine nu ma duc”, a declarat Victor Ponta, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

Citeste si:

Victor Ponta a mai spus ca nu stie daca Dragnea il sustine sau nu pentru functia de sef al Camerei Deputatilor.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, pentru a decide cine il va inlocui pe Valeriu Zgonea la sefia Camerei Deputatilor.

Victor Ponta a anuntat luni ca se va autopropune in cadrul sedintei ca presedinte al Camerei Deputatilor, in conditiile in care, potrivit unor surse News.ro, presedintele PSD Liviu Dragnea nu l-ar dori in aceasta functie.

Intrebat daca Liviu Dragnea il sustine, Ponta a spus ca nu a mai vorbit cu el de o luna si jumatate si va vedea la vot. In replica, Liviu Dragnea a comentat, luni, ironic, anuntul fostului premier Victor Ponta privind candidatura la sefia Camerei Deputatilor, spunand ca, daca deputatul s-a "autopropus" in aceasta functie, nici nu mai are rost sa fie dat un vot in Comitetul Executiv National.

Sursa foto: agerpresfoto