Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a raspuns, luni, liderului social-democrat Liviu Dragnea, care a criticat Guvernul Ciolos, spunand ca PSD da startul "unei campanii electorale de prost gust", iar supararea social-democratilor este ca nu se mai simte cresterea economica "in buzunarele" PSD, ci ale tarii.

"Nu am auzit altceva astazi din partea liderului PSD decat ce bun si frumos a fost PSD la guvernare si ce rau e Guvernul Ciolos. Nici nu era nevoie sa vina PSD in Parlament azi sa tina un discurs, pentru ca ar fi putut sa se uite in oglinda si sa intrebe: oglinda, oglinjoara, cine este cel mai mitoman partid din tara? E, raspunsul este lesne de dat (...) Cand PSD critica si tipa la cineva insemna ca acel cineva face treaba cum trebuie", a spus Gorghiu, in plenul Parlamentului, dupa criticile lui Liviu Dragnea la adresa Cabinetului, conform News.ro.

Liderul PNL a spus ca social-democratii dau astfel "startul unei campanii electorale de prost gust, marca PSD".

Alina Gorghiu a mai afirmat ca social-democratii sunt acum suparati ca Romania are crestere economica, dar "n-o mai simt in buzunarele liderilor PSD, ci in bugetul tarii".

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in plenul Parlamentului, dupa discursul premierului Dacian Ciolos privind starea economiei, ca acest guvern a esuat, iar tehnocratia a devenit sinonima cu incompetenta, el cerandu-i primului-ministru sa stopeze pana la finalul mandatului orice masura antinationala.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri