”Din punctul meu de vedere, romanii au vazut ca noi suntem oameni seriosi, ca noi facem lucruri serioase, stabile si bune, corecte si guvernarea cu votul romanilor va fi una PSD-ALDE si, daca va dori si UMDR sa ni se alature, vom avea cu siguranta discutii in acest sens. Nu ar fi rau din punctul meu de vedere sa aratam aceasta deschidere. Iar cel mai potrivit om pentru a prelua aceasta pozitie importanta, de prim-ministru, este presedintele PSD, domnul Liviu Dragnea. Este punctul meu de vedere, nu am avut inca o dezbatere intr-un for superior al partidului pe acest subiect, dar cred ca imi pot permite sa am si eu o opinie”, a spus Gabriela Firea, inainte de Comitetul Executiv National al PSD de la Murighiol, conform News.ro.

Liderii social-democrati se reunesc joi, intr-un resort de lux din Delta, unde urmeaza sa discute despre programul de guvernare si, cel mai probabil, se va lua in discutie si situatia lui Victor Ponta, care se afla sub control judiciar.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca in sedinta Comitetului National Executiv de joi se va discuta nivelul de organizare al fiecarui judet pentru campania electorala, stadiul propunerilor privind candidaturile pentru Parlament si actiunile pe care le va desfasura partidul in perioada urmatoare. Dragnea a precizat ca PSD va merge singur in alegeri.

Sursa foto: agerpresfoto