Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel "mai potrivit om" pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca discutat in forurile de conducere ale partidului.

”Din punctul meu de vedere, romanii au vazut ca noi suntem oameni seriosi, ca noi facem lucruri serioase, stabile si bune, corecte si guvernarea cu votul romanilor va fi una PSD-ALDE si, daca va dori si UMDR sa ni se alature, vom avea cu siguranta discutii in acest sens. Nu ar fi rau din punctul meu de vedere sa aratam aceasta deschidere. Iar cel mai potrivit om pentru a prelua aceasta pozitie importanta, de prim-ministru, este presedintele PSD, domnul Liviu Dragnea. Este punctul meu de vedere, nu am avut inca o dezbatere intr-un for superior al partidului pe acest subiect, dar cred ca imi pot permite sa am si eu o opinie”, a spus Gabriela Firea, inainte de Comitetul Executiv National al PSD de la Murighiol, conform News.ro.

Liderii social-democrati se reunesc joi, intr-un resort de lux din Delta, unde urmeaza sa discute despre programul de guvernare si, cel mai probabil, se va lua in discutie si situatia lui Victor Ponta, care se afla sub control judiciar.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca in sedinta Comitetului National Executiv de joi se va discuta nivelul de organizare al fiecarui judet pentru campania electorala, stadiul propunerilor privind candidaturile pentru Parlament si actiunile pe care le va desfasura partidul in perioada urmatoare. Dragnea a precizat ca PSD va merge singur in alegeri.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri