Gorghiu, despre absenta demisiei lui Gabriel Oprea la Senat: E de ras, e de plans, nici nu mai stiu ce sa zic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, dupa sedinta Biroului Politic National, ca este de ras si de plans faptul ca senatorul Gabriel Oprea nu si-a depus demisia din functie, asa cum anuntase pe Facebook, si a precizat ca PNL a luat in calcul ambele variante, prin depunerea cererii de reluare a votului, astfel ca asteapta solutionarea acestei cereri.

”E de ras, e de plans, nici nu mai stiu ce sa zic, pentru ca noi am discutat pe ambele scenarii. (...) Eu va spuneam ca astept materializarea demisiei, pentru ca am mai vazut piruete electorale facute si de PSD, si de Oprea, si de domnul Dragnea. Astazi, ne aratau colegii nostri din Senat exact acest lucru, si anume ca pe ordinea de zi a plenului Senatului este solicitarea domnului Oprea de reluare a votului. Deci nici pomeneala de demisie”, a spus Gorghiu, conform News.ro.

Copresedintele PNL a aratat ca nu conteaza daca Senatul discuta cererea PNL de reluare a votului sau pe cea a lui Gabriel Oprea.
”Important, pentru noi, este sa inteleaga majoritatea, acel cartel politic Tariceanu-Oprea-Dragnea, ca justitia se face in fata instantei, si nu in Senat”, a precizat Gorghiu.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu si-a depus, pana la aceasta ora, demisia din Senat, presedintele acestui for legislativ, Calin Popescu Tariceanu, precizand ca daca acest lucru nu se va intampla pana la ora 18.00, marti dimineata se va discuta in Comisia juridica solicitarea lui Oprea de reluare a votului in cazul sau.

Sursa foto: agerpresfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri